Tjenester

Webutvikling

web id webutviklingweb id er et fullservice webdesign- og webutviklingsselskap. Vi tilbyr profesjonell og rimelig webdesign og utvikling for bedrifter og organisasjoner. Kunden blir veiledet gjennom hvert trinn i webutviklingsprosessen, fra planlegging av et nytt nettsted til endelig testing og implementering.

Vår filosofi er å lage dynamiske websider med vekt på å være brukervennlig, estetisk tiltalende og søkemotor optimalisert.

web id utvikler unike websider som er tilpasset hver enkelt kundes behov. Enten du trenger en nettside redesign eller et helt nytt nettsted, ring oss for et prisestimat.

Sosiale Medier

Markedføring i sosiale medier har nå vokst til å bli en av de viktigste og mest effektive metoder for å få mer trafikk til et nettsted og for å engasjerer den ønskede målgruppen. Å opprette en tydelig tilstedeværelse i sosiale medier er første skritt i utnytte sosiale nettverk fullt ut. Som deres samarbeidspartner i deres sosiale medier strategi vil vi lage unike sosiale nettverkssider for å hjelpe dere å skille dere ut på Facebook og Twitter.

Våre sosiale medier tjenester omfatter:

  • Tilpasset Facebookside design
  • Strategi for sosiale medier
  • Facebook annonse-støtte

Webredaktør

Synes du at det tar for mye tid eller at det er for komplisert å vedlikeholde bedriftens internettsider eller Facebooksider? web id har bred kompetanse og erfaring med de fleste større publiseringsløsninger. Gjennom vår webredaktør-tjeneste tar vi ansvaret for å holde deres nettsider oppdatert til enhver tid.

 

Dere avtaler oppdateringsintervall med oss og slipper å bekymre dere over hvordan dere skal få det på nett, eller hvordan dere skal få det til å se best mulig ut. Vi Tar oss av hele prosessen fra start til slutt.