Blogg


Warning: Division by zero in /var/www/web-id.no/public_html/tmp/templates_c/CGBlog^%%5B^5B3^5B3C9A17%%module_db_tpl%3ACGBlog%3BdetailSample.php on line 14

Konverter en Facebook-profil til en Facebook-side

Postet den 6 juni 2011
i Facebook 
av madsarild

Bruker du en Facebook-profil isteden for en Facebook-side for din bedrift eller organisasjon? Visste du at dette er brudd på Facebooks reglement og i verste fall kan føre til at profilen slettes? Nå kan du imidlertid enkelt konverter profilen til en side ved hjelp av et nytt verktøy som lar brukerne konvertere en personlig profil til en Facebook-side.

Selv om terminologien er litt rotete, forskjellen på å "Like" en side og "Bli venn med" (etablere et gjensidig forhold med) en profil viktig. Sider er åpne og gjør disse til en mye bedre løsning for bedrifter og offentlige personer. (Les mer om profiler, sider og grupper her)

På en hjelpeside som forklarer verktøyet , beskriver Facebook hva som skjer når du bytter:

"Vær oppmerksom på at når du konverterer profilen til en side, vil din profil bilder overføres, og alle vennene dine blir automatisk lagt til som folk som liker din side. Ingen annet innhold vil bli overført til den nye siden, så pass på å lagre noe viktig innhold før du starter migreringen. "

Migreringen er irreversibel, så det kan være lurt å laste ned profilen din - inkludert bilder, vegg poster, meldinger og venneliste - før du bytter.

Dersom du ønsker å gå tilbake til en Facebook-profil har Facebook opprettet en side her hvor du kan sende inn en søknad om reversere konverteringen.

Har du tenkt å konvertere din profil til en side?Fortell om det i kommentarfeltet.

Del denne artikkelen:
blog comments powered by Disqus